Quim Vives

Fotògraf – Operador de càmera

 

Graduat superior en Cinema i Audiovisuals a l’ESCAC, especialitzat inicialment en el camp de la producció.
Del 2003 al 2008 treballa en diferents càrrecs de producció tant en projectes cinematogràfics com de publicitat i videoclips.
El 2009 participa al workshop de Magnum-Photo impartit per Chris Steele-Perkins. A partir de llavors comença el seu idil·li amb la fotografia, i s’especialitza en la fotografia d’escenes (foto fixa) en rodatges cinematogràfics. Ha treballat en més de 25 pel·lícules, entre les quals destaquen “Retorn a Hansala” de Chus Gutiérrez, “Bruc” de Daniel Benmayor, “Mentre dorms” de Jaume Balagueró, “El cos” d’Oriol Paulo, “Una pistola a cada mà” de Cesc Gay, “Mindscape” de Jorge Dorado, “Welcome to Harmony” de Miguel Ángel Vivas, “Segon origen” de Carles Porta (2014), “Rec 2”, “Rec 3” i “Rec 4” de Paco Plaza i Jaume Balagueró i, recentment, “A Monster Calls” de J. A. Bayona.
Paral·lelament ha desenvolupat sèries personals com “Retrato de un camino (on the way)” sobre el camí de Sant Jaume, a part de col·laborar en projectes de dansa amb Coco Comín o Isabel Vinardell.
En el camp de la direcció de fotografia audiovisual ha realitzat la sèrie “¿Quieres algo más?” de Joaquim Oristrell, el teaser-documental “Egil” de Júlia Aragay i el videoclip “Un buen tío” de Refree, dirigit per David Gonzàlez.

http://www.quimvives.com

 

PROJECTES

Quieres Algo Más

Joaquim Oristrell – Media Films

Un buen tío – Refree

David Gonzàlez