Miki Arregui

Grafisme – Realització – disseny i animació 2D / 3D – Postproducció

Graduat superior en Disseny Gràfic a l’escola EINA des del 2002, les seves inquietuds i interessos el dirigeixen a l’animació, disciplina en la qual experimenta amb diverses tècniques i narratives.
Des del 2003 exerceix de VJ (video jockey), i ha actuat en múltiples festivals de renom com Sónar, Monegros, Primavera Sound o MIRA. També realitza videoclips per a Filastine, Sr. Aye o Oscar Mulero.
Des del 2005 fa treballs com a grafista i animador per a programes de televisió com “Alguna pregunta més?” i “Etiquetats” (TV3), “Fichados” (A3), “Salvados” i “Top Trending Tele” (La Sexta).
El 2009 cofunda el grup de mapping de l’Associació Cultural Telenoika, pioners en el procés de creació i realització de mappings audiovisuals monumentals i referents en l’àmbit mundial.
A partir del 2011 realitza treballs per a iniciatives culturals com el Festival Lux Greco de Toledo, la Mitja Marató de Granollers, el Festival de les Arts de Macau, el CERN de Ginebra o el Piromusical de la Mercè/Cloenda del Tricentenari 1714, així com per a empreses com Movistar o Samsung.
En l’actualitat està creant continguts per a l’espectacle audiovisual del músic Filastine, així com per al seu propi espectacle audiovisual, que comparteix amb el músic Wooky.

 

PROJECTES

Wooky – “Montjuic” teaser

spa.RK

Filastine

Miki Arregui

APM

TV3 – Televisió de Catalunya

Top Trending Tele

La Sexta TV

Kernel Festival – Video Mapping

Telenoika

Mitja Marató Granollers – Mapping

Insectotròpics & Videocratz