Ivan Carrero

Realitzador – Productor

Estudia Realització i Producció a l’escola EMAV de Barcelona el 1993. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull.
S’especialitza en producció cinematogràfica i exerceix com a cap de producció en pel·lícules com “Núvols d’estiu” de Felipe Vega, “Inconscients” de Joaquim Oristrell, “La educación de las hadas” de José Luis Cuerda, “La teva vida en 65’” de Maria Ripoll, “Atles de geografia humana” d’Azucena Rodríguez i “Bruc” de Daniel Benmayor. També treballa en diferents llocs del departament de producció en films com “Invasor” de Daniel Calparsoro, “El monjo” de Dominik Moll, “Els últims dies del món” dels germans Larrieu, “El volcà” de Claudia Guàrdia, “Fumata blanca” de Miquel Garcia o “Gaston’s War” de Robbe de Hert.
A partir del 2005 combina la producció cinematogràfica amb la seva gran passió, la fotografia, amb treballs com a operador de càmera al documental “Cadaqués, l’excepció” i “El Bulli, història d’un somni”, tots dos de David Pujol.
El 2010 funda la productora La Nutria Produccions i produeix el llargmetratge “Morir en 3 actes” i “Dalí-Pitxot. L’al·legoria de la memòria” de David Pujol. Durant el 2013 i el 2014 col·labora amb El Terrat, amb la realització dels programes “Nadie sabe nada” d’Andreu Buenafuente i Berto Romero i la sèrie de conferències “Instint” produïdes per El Terrat i Dies Tontos.
El 2014 funda juntament amb David Pujol i Francis Galí la productora DocDocFilms, i produeix amb la Fundació Dalí el llarg documental sobre el Teatre-Museu “Dalí, la darrera gran obra”. També comença a col·laborar amb clients com Nutrexpa, Caprabo, La Sirena i elBullifoundation. IMDb

PROYECTOS

elBulli Foundation

DocDoc Films

tapas, 24

DocDoc Films

comerç, 24

DocDoc Films

Bravo

DocDoc Films