Francesc Galí

És graduat en Publicitat i Direcció de Màrqueting i és fotògraf autodidacta. Va començar la seva carrera professional fundant l’Agència de Publicitat Splash Imatge i Comunicació a Figueres, empresa encara operativa. Ha exercit com a Director de Maketing en empreses com Miquel Alimentació, Supeco-Maxor, Plana de Vic, Carrefour y La Sirena entre d’altres. Ha estat membre del Comité de Dirección en diverses companyies i va ser també membre permanent del Comité de Marketing Internacional a Carrefour en París i membre del Comité de CRM –Costumer Relationship Managment- internacional.
Ha liderat projectes com el llançament d’una xarxa de botigues de la Coop. Plana de Vic (premi a la millor innovació Comercial del 2006 per la Generalitat de Catalunya), integració de la xarxa de supermercats Supeco-Maxor a Carrefour, llançament de la tarjeta de fidelització a Champion (Grup Carrefour) amb un milió de titulars, llançament de la revista de clients per Champion amb 200.000 exemplars i infinitat de campanyes publicitàries per a TV i altres mitjans (guanyador del premi a la millor acció comercial al 1996 per la Generalitat de Catalunya).
Com a fotògraf seva visió del món en analògica i lomogràfica. Ha realitzat diversos projectes com l’exposició ‘Destinos Inciertos’ realitzada amb Polaroid a Barcelona. El 2011 va participar en l’exposició col·lectiva ‘Finding Lost Time’ A Southport i Manchester (Anglaterra). El 2012 va exposar el seu homenatge al Exili a l’aeroport de Barjas-Madrid durant 4 mesos i a la Galeria Iturria de Cadaqués. Al 2014 va participar en l’exposició col·lectiva del Museu d’Art Contemporani de Múrcia.

 

Francesc Galí

Es graduado en Publicidad y Dirección de Marketing y es fotógrafo autodidacta. Empezó su carrera profesional fundando la Agencia de Publicidad Splash Imatge i Comunicació en Figueres, empresa aún operativa. Ha ejercido como Director de Maketing en empresas como Miquel Alimentació, Supeco-Maxor, Plana de Vic, Carrefour y La Sirena entre otras. Ha sido miembro del Comité de Dirección en varias compañías y fué también miembro permanente del Comité de Marketing Internacional en Carrefour en París y miembro del Comité de CRM –Costumer Relationship Managment- internacional.
Ha liderado proyectos como el lanzamiento de una red de tiendas de la Coop. Plana de Vic (premio a la mejor innovación Comercial del 2006 por la Generalitat de Catalunya), integración de la red de supermecados Supeco-Maxor en Carrefour, lanzamiento de la tarjeta de fidelización en Champion (Grupo Carrefour) con un millón de titulares, lanzamiento de la revista de clientes para Champion con 200.000 ejemplares e infinidad de campañas publicitarias para TV y otros medios (ganador del premio a la mejor acción comercial en el 1996 por la Generalitat de Catalunya).
Como fotógrafo su visión del mundo en analógica y lomográfica. Ha realizado varios proyectos como la exposición ‘Destinos Inciertos’ realizada con Polaroid en Barcelona. En 2011 participó en la exposición colectiva ‘Finding Lost Time’ En Southport y Manchester (Inglaterra). En 2012 expuso su homenaje al Exilio en el aeropuerto de Barjas-Madrid durante 4 merses y en la Galeria Iturria de Cadaqués. En 2014 participó en la exposición colectiva del Museo de Arte Contemporáneo de Murcia.