David Gonzàlez

Realitzador – Guionista – Muntador

Graduat en Cinematografia i Guió Cinematogràfic pel CECC.
Treballa durant 6 anys com a tècnic de direcció en produccions cinematogràfiques, entre les quals destaquen “Vicky Cristina Barcelona” de Woody Allen, “Biutiful” d’Alejandro González Iñárritu o “Llums vermells” de Rodrigo Cortés.
A partir de 2010 treballa d’ajudant de direcció en segones unitats de films com “Eva” de Kike Maíllo, “Animals” de Marçal Forés, “Els últims dies” d’Àlex y David Pastor o “3 bodas de más” de Javier Ruiz Caldera, així com en espots publicitaris per a Decathlon, Bimbo, Gallo, Casa Tarradellas, Plàtan de Canàries o Iberdrola. Debuta com a primer ajudant de direcció de cinema a “Purgatorio” de Pau Teixidor (2014).
Com a realitzador, fa els seus primers treballs en l’àmbit del videoclip col·laborant amb músics com Refree i Nacho Umbert. També crea virals d’Internet per a festivals de música, ONG, etc. Amb ExitDesign fa vídeos corporatius de Barcelona Activa, Tricentenari 1714 i Beijing Design Week.
El 2014 comença la seva col·laboració amb DocDocFilms, amb qui realitza el documental sobre la pianista japonesa Hisako Hiseki, en coproducció amb Neway Music. També participa en projectes per a Fundació Dalí, elBullifoundation, Nutrexpa, La Sirena o Caprabo. Actualment prepara el guió del seu primer llargmetratge, “Lament”, del qual ha rodat un teaser.
És membre fundador del MIRA Live Visual Art Festival (www.mirafestival.com), del qual va ser coordinador de la programació d’arts visuals en la seva primera edició (2011).

 

PROJECTES

Hisako Hiseki

DocDoc Films

Superhéroe – Nacho Umbert

David Gonzàlez

Un buen tío – Refree

David Gonzàlez

Girona Mobile Week

Ten Cent Produccions

Rock&Race

Agam / Global Humanitaria

El Tingladu 2012

David Gonzàlez