Albert Salinas Claret

Compositor – Productor Musical – Sound Designer

Graduat com a tècnic superior de so per a audiovisuals i espectacles al Centre Politècnic Villar.
Inicia la seva carrera com a productor musical el 2004 després de fundar el col·lectiu musical Lapsus (www.lapsus.cat).
A partir del 2010 entra a formar part del reputat estudi sonor Flow Audio (www.flow-audio.com), en el qual treballa per a grans marques com Microsoft, Google, Canal+, Budweiser, Mango o Adidas, i també forma part de l’equip de sonorització de la sèrie d’animació per a televisió “Jokebox”.
Conegut als escenaris com a Wooky (www.wooky.cat), irromp en l’escena electrònica barcelonina l’any 2010 amb la publicació de l’EP “The Ark”. El 2014 fitxa pel prestigiós segell discogràfic spa.RK, amb qui edita el seu àlbum de debut, “Montjuïc”, treball que desperta un gran interès en crítica i premsa especialitzada i que el porta als escenaris d’importants festivals nacionals i internacionals, com Sónar, Mutek, Mapping Festival o Norbergfestival. També és un dels seleccionats de l’última edició de la Red Bull Music Academy Bass Camp.
És codirector de Lapsus Festival (celebrat anualment al CCCB de Barcelona), Lapsus Radio (emès setmanalment a Radio 3, RTVE) i Lapsus Records (segell discogràfic). És membre fundador del MIRA Live Visual Art Festival (www.mirafestival.com).

PROYECTOS

Wooky – “Montjuic” teaser

spa.RK

Artesania de la vall d’Albaida

Quevieneelcoco

Canal Plus – Promos 2013

Flow-Audio

JOKEBOX / Trailer Presentació

Kotoc / Flow-Audio

Adidas x 55 DSL Original Sneakers

Flow-Audio